Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»

[З глибокою повагою ректор НТУУ «КПІ» М. Згуровський]
#24-25 от 15.11.2010

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»

Сьогодні Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» відомий як один із найпотужніших вищих навчальних закладів нашої країни. Творчий потенціал колективу університету, матеріально-технічна та лабораторна бази, широкі контакти з промисловістю, традиційні зв’язки з університетами-партнерами в зарубіжних країнах забезпечують підготовку фахівців на сучасному рівні та активну участь нашої держави у Болонському процесі.

Успіхами у навчальній роботі і наукових дослідженнях, успішною працею в сфері освіти, науки, громадській діяльності Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» завоював визнання освітянської і наукової громадськості, промислових та бізнесових кіл не тільки в Україні, а і далеко за її межами.

Вітаючи колектив Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» зі святом, щиро зичимо доброго здоров’я, творчого натхнення, подальших досягнень у плідній діяльності на благо України!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет