О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Наполегливість і відповідальність


#24-25 от 15.11.2010

У жовтні відзначив свій ювілей начальник навчального відділу НТУ «ХПІ» В. Я. Бортніков.

Віктор Якович працює в нашому університеті понад 8 років. Викладачі і співробітники вузу знають його як принципового, досвідченого, висококваліфікованого спеціаліста, здібного організатора. Працьовитий, наполегливий, відповідальний Віктор Якович Бортніков зробив значний внесок у роботу навчального відділу та університету в цілому. Він користується повагою та має авторитет серед співробітників кафедр, деканатів, студентів НТУ «ХПІ».

Професійний військовий, воїн-інтернаціоналіст, викладач танкового інституту, Віктор Якович Бортніков має нагороди – Орден Червоної Зірки, який одержав у 1982 році, подяку від Міністерства освіти і науки України за вдосконалення організації навчального процесу з упровадженням Європейської системи в 2010 році.

Ректорат, співробітники вузу, колектив навчального відділу вітають Віктора Яковича Бортнікова з ювілеєм та бажають йому здоров’я та подальших успіхів у роботі, сімейного благополуччя та душевної рівноваги!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет