О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Здоров’я та подальших успіхів!


#20-21 от 16.09.2010

Колонка ювіляра

У липні відзначила свій ювілей начальник планово-фінансового відділу НТУ «ХПІ» Н. М. Горбатенко.

Ніна Михайлівна працює в нашому університеті вже понад 20 років, спочатку старшим економістом, а з 1994 року – начальником планово-фінансового відділу. Співробітники університету знають її як принципового, досвідченого, висококваліфікованого спеціаліста, здібного організатора. Працьовита, наполеглива, відповідальна, Ніна Михайлівна робить значний внесок у роботу планово-фінансового відділу та університету в цілому, користується повагою та авторитетом у студентів та співробітників вузу.

У 2006 році Ніна Михайлівна Горбатенко за багаторічну та плідну бездоганну працю була нагороджена золотою ювілейною медаллю «100 років з дня народження М. Ф. Семка».

Ректорат, співробітники вузу поздоровляють Ніну Михайлівну з ювілеєм та бажають їй здоров’я та подальших успіхів у її нелегкій праці!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет