О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Успіхів в усіх починаннях!


#13-14 от 21.05.2010

Колектив кафедри «Деталі машин та прикладна механіка» щиро вітає І. М. Мизь з ювілеєм!

Свій трудовий шлях Ірина Миколаївна розпочала в 1978 р. в ХПІ на кафедрі технологічної механіки. Вона сумлінно працює в нашому вузі вже 32 роки – спочатку лаборантом, а потім старшим лаборантом. Останні 25 років І. М. Мизь виконує обов’язки секретаря кафедри «Деталі машин та прикладна механіка».

Ірина Миколаївна бере активну участь у громадському житті кафедри і машинобудівного факультету. Вона входила до складу комісії факультету з питань роботи з дітьми, а останні п’ятнадцять років виконує обов’язки заступника голови профбюро МШ факультету з питань організаційно-масової роботи.

Почуття високої відповідальності за свою працю, повага до кожного співробітника факультету, кафедри і студентів – характерні риси Ірини Миколаївни.

Колектив кафедри бажає їй здоров’я, вдачі, успіхів в усіх починаннях!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет