О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Гарного настрою і наснаги!


#13-14 от 21.05.2010

У травні відзначила свій ювілей старший викладач кафедри загальної та неорганічної хімії Тамара Василівна Мельник. Весь її трудовий шлях пов’язаний з нашим університетом: спочатку студентка, потім науковий співробітник і викладач кафедри загальної та неорганічної хімії.

Авторитет і повагу колективу факультету ТНР завоювала ще в студентські роки, коли була лідером комсомольської організації, бійцем студентських будівельних загонів. Починалася ця біографія з с. Дергачі Харківської області, потім були Сургут Тюменської області, БАМ, Болгарія.

Багато зусиль Тамара Василівна віддала науковій роботі, вагомі результати якої були впровадженні на нафтопромислі Охтирського НГДУ, працювала також за договором про творчу співдружність з Познанською політехнікою. З 1999 року Т. В. Мельник – викладач кафедри ЗНХ, вона читає курси загальної хімії та основ біохімії студентам ІФ та ІТ факультетів. Вона намагається не тільки навчати студентів, але й виховувати в них повагу до самих себе, оточуючих, нашого університету. Серйозна людина, вона завжди залишається доброзичливою і легкою у спілкуванні зі студентами та колегами.

Педагогічну роботу Т. В. Мельник успішно поєднує з науковою діяльністю: готує до захисту дисертацію, тема якої висвітлює досягнення наукової школи відомого хіміка, академіка В. І. Атрощенка.

Тамара Василівна виховує чудового сина – призера обласних олімпіад з різних предметів, майбутнього абітурієнта НТУ «ХПІ».

Колектив кафедри ЗНХ вітає Тамару Василівну з ювілеєм та бажає міцного здоров’я, гарного настрою, душевної рівноваги та нових успіхів у творчій праці!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет