Чекаємо на нових переможців

#13-14 от 21.05.2010

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук проводиться на виконання Державної цільової програми роботи з обдарованою молоддю та з метою пошуку обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів у вищих навчальних закладах. З кожним роком зростає кількість учасників та переможців цього конкурсу: 2007 рік – 24 учасники, 14 із яких стали переможцями ІІ туру, 2008 рік – 74 та 29 відповідно, у 2009-му кількість збільшилася до 83 учасників, 35 із яких посіли призові місця.

Цього року в конкурсі взяли участь 95 харківських політехніків, а переможцями – більше 40 студентів. Підсумки проведення Всеукраїнського конкурсу відбудуться на початку червня.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет