О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Дипломи молодих хіміків


#13-14 от 21.05.2010

Магістри та аспіранти кафедри хімічної технології неорганічних речовин, каталізу та екології (завідувач – професор О. Я Лобойко) кожного року достойно представляють наш університет на Всеукраїнських студентських олімпіадах, конкурсах студентських наукових робіт та конкурсах дипломних робіт магістрів і отримують високі нагороди.

Так, Андрій Калінченко (Н-19) у 2006 році виборов І місце в Третьому конкурсі дипломних робіт магістрів НТУ «ХПІ» та був нагороджений Дипломом І ступеня.

Тоді ж, у 2006 році, Володимир Яковишин (Н-10а) став переможцем Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи екології та охорона навколишнього середовища».

Володимир Маршала (Н-14а) став переможцем Всеукраїнської студентської олімпіади 2008 року з навчальної дисципліни «Екологія» та отримав Диплом ІІІ ступеня.

Юлана Вецнер, студентка групи Н-14, посіла ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за галуззю науки «Хімічна технологія та інженерія», що проходив у Донецькому національному технічному університеті 23–24 березня цього року. За роботу «Отримання NP-добрив із сировини України» вона нагороджена Дипломом ІІІ ступеня.

***

21–23 квітня в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» відбувся конкурс доповідей студентів, аспірантів і молодих учених з хімії та хімічної технології. Диплом переможця цього конкурсу отримала аспірант кафедри хімічної технології неорганічних речовин, каталізу та екології Ганна Михайлівна Панчева (керівник – професор Г. І. Гринь), яка вивчає проблему отримання сульфіду кадмію для фотоелектричних перетворювачів.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет