О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Олімпіада з системного програмування


#9 от 30.03.2010

Ось уже 12 років поспіль Міністерство освіти і науки України надає перевагу Національному технічному університету «Харківський політехнічний інститут», затверджуючи його як базовий вуз для проведення II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Системне програмування». В 2010 р. вона відбудеться 7–10 квітня.

Слід зазначити, що підготовка фахівців з цієї спеціальності в нашому університеті проводиться на кафедрі обчислювальної техніки та програмування, тому олімпіада, на якій буде використовуватись комп’ютерна техніка всіх споріднених кафедр КІТ факультету, відбудеться саме на ній.

Оргкомітет олімпіади очолив проректор, професор Є. І. Сокол, його заступником та головою журі призначено завідувача кафедри обчислювальної техніки та програмування, професора Ф. А. Домніна.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет