Довгих років життя і творчих успіхів!

[Колектив кафедри економічного аналізу та обліку]
#7-8 от 15.03.2010

Колонка ювіляра

24 лютого відзначила свій ювілей Раїса Федорівна Смоловик, кандидат економічних наук, професор кафедри економічного аналізу та обліку.

Раїса Федорівна закінчила Харківський політехнічний у 1958 році. Далі трудова педагогічна та наукова діяльність Р. Ф. Смоловик пов’язана з НТУ «ХПІ». Вона працює тут з 1964 року. Раїса Федорівна пройшла шлях від асистента до доцента, кандидата економічних наук. З 2005 року і по теперішній час вона – професор кафедри. За її участю видано багато методичних вказівок, готуються учбові посібники. У Раїси Федорівни 213 публiкацiй, з них 150 наукового i 45 науково-методичного характеру. Методичні розробки професора Р. Ф. Смоловик з активних методів навчання були експоновані на виставках досягнення у навчальному процесі у м. Москві та Києві.

Раїса Федорівна – заступник голови комісії Методичної ради НТУ «ХПІ» з методів активізації навчального процесу, член комісії Методичної ради НТУ «ХПІ» з проведення конкурсів бакалаврських дипломних робіт, магістрів та спеціалістів. За значний вклад у процес підготовки спеціалістів Раїса Федорівна має 26 подяк ректорату університету та 18 почесних грамот міських, обласних організацій. Ще у 1978 році вона одержала нагрудний знак «За відмінні успіхи в роботі» в галузі вищої освіти СРСР.

Бажаємо Вам, Раїсо Федорівно, доброго здоров’я та творчих успіхів у Вашій подальшій роботі!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет