О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Презентація випускників НТУ «ХПІ» 1–30 квітня 2010 р.


#7-8 от 15.03.2010

Спеціалісти з дипломом Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» із покоління в покоління підтверджують високу репутацію свого вузу із 125-річною історією. З 2010 року це буде диплом автономного дослідницького університету – цей статус наданий ХПІ серед лише 10 інших вищих навчальних закладів України.

Шановні представники підприємств, організацій і фірм! Пропонуємо вашій увазі графік презентації випускників кафедр університету. Тут ви зможете познайомитись з майбутніми спеціалістами та магістрами, з їх підготовкою, намітити конкретні кандидатури для роботи у вас.

Шановні студенти! В дні зустрічей на кафедрах ви зможете укласти договір про працевлаштування.

Заздалегідь потурбуватися про престижну та цікаву роботу вам допоможе також Ярмарок робочих місць «Політех – 2010», який буде проходити 26 березня в Спортивному комплексі нашого Університету з 10.00 до 16.00. Організатори – Центр кар’єри НТУ «ХПІ» і Харківський обласний центр зайнятості. Інформаційним партнером Ярмарку робочих місць є інформаційний портал «Работа в Харькове» (www.rabota.kharkov.ua). Відмінною особливістю ярмарку є неформальна обстановка, можливість особистого спілкування роботодавців і студентів.

У ході цього заходу компанії зможуть заповнити поточні і перспективні вакансії, представити нові кадрові проекти в студентському середовищі і т. і.

У свою чергу, студенти, відвідавши Ярмарок, зможуть дізнатися більше про вакансії, вимоги роботодавців, знайти підходящу компанію для практики, знайти роботу – тимчасову чи постійну.

Планується, що цього року на Ярмарку будуть представлені вакансії різноманітних напрямків – як провідних українських підприємств, так і транснаціональних компаній.

Про те, як зробити так, щоб Ярмарок робочих місць «Політех – 2010» приніс тобі максимально позитивний результат, читай на сайті Центру кар’єри (www.career.kharkiv.com).

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет