О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Б. Т. Бойко. Виставка в музеї


#7-8 от 15.03.2010

У музеї історії НТУ «ХПІ» організована виставка, присвячена 80-річчю з дня народження видатного вченого, професора Б. Т. Бойка. Тут представлені фотографії, унікальні документи, нагороди, конспекти лекцій, написані рукою молодого вченого під час стажування в університеті штату Вірджинія (США), матеріали періоду його роботи в ЮНЕСКО, наукові праці. Багато цікавих матеріалів передала до музею сім’я Бориса Тимофійовича.

Одними з перших ознайомилися з виставкою студенти МТ та Е факультетів.

Цікавою була зустріч студентів ФТ факультету з учнем і послідовником Б. Т. Бойка, завідувачем кафедри фізичного матеріалознавства для електроніки та геліоенергетики, д. т. н. Г. С. Хрипуновим. Студенти наочно ознайомилися з матеріалами, які складають історію кафедри та життєвий шлях і діяльність професора Б. Т. Бойка.

На знімку: син Б. Т. Бойка Ігор Борисович передав на кафедру ФМЕГ подарунок перуанського уряду, який видатний учений отримав під час однієї з поїздок до Південної Америки.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет