Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт 2009/2010

#4 от 11.02.2010

Розпочався другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук.

Цей конкурс проводиться на виконання Державної цільової програми роботи з обдарованою молоддю на 2007–2010 роки, метою якої обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів у вищих навчальних закладах.

Студенти НТУ «ХПІ» беруть активну участь у цьому конкурсі, з кожним роком зростає кількість учасників та переможців. У 2006/2007 навчальному році переможцями ІІ туру конкурсу стали 14 наших студентів, у 2007/2008 навчальному році – 29, а у 2008/2009 навчальному році – 35.

Традиційно роботи подаються за такими напрямками: фізика, інформатика і кібернетика, хімічні науки, машинознавство, хімічна технологія і інженерія, двигуни та енергетичні установки, приладобудування, електротехніка, електричні машини та апарати, транспорт, економіка підприємства, маркетинг, менеджмент, інтелектуальна власність та інші.

Цього року на розгляд конкурсних комісій було направлено 95 наукових робіт за 36 напрямками. Побажаємо успіхів нашим учасникам!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет