О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Найкращий гуртожиток – 2009


#4 от 11.02.2010

Підведені підсумки щорічного огляду-конкурсу студентських гуртожитків НТУ «ХПІ». Комісія, до складу якої входили проректори, керівники підрозділів, відзначила суттєве покращення побутових умов у всіх гуртожитках, активну участь студентів у розвитку самоврядування. Активну участь у благоустрої студентських домівок, підготовці їх до роботи у зимовий період та представництві в конкурсі взяли члени ректорату, всі деканати, студентські ради деканатів та служби університету. Значну роботу по покращенню житлово-побутових умов для мешканців гуртожитків проводять дирекція студмістечка разом з адміністрацією гуртожитків.

Підводячи підсумки огляду-конкурсу на кращий гуртожиток університету комісія розподілила місця таким чином:

уже традиційно переможцем став гуртожиток № 7, до нього приєднався і гуртожиток № 12, який у 2008 році був срібним призером; друге місце зайняли гуртожитки № 2, № 3; третє – № 1 (секції 6–9); четверте – № 9; п’яте – № 11; шосте – № 5; восьме – № 13 та гуртожиток факультету військової підготовки.

Для подальшого розвитку матеріальної бази гуртожитків переможцям та призерам конкурсу були виділені кошти – за 1 місце 6000 грн. кожному гуртожитку, за 2-е – 5000 грн., за 3-є – 4000 грн.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет