Студентський Альянс

#1-2 от 15.01.2010

На знімку В. Русиновського: ректор НТУ «ХПІ», професор Л. Л. Товажнянський та проректор НТУ «ХПІ», професор Ю. Д. Сакара з представниками «Студентського Альянсу».

Напередодні Нового року ректор НТУ «ХПІ», професор Л. Л. Товажнянський зустрівся з активістами ОСС НТУ «ХПІ» «Студентський Альянс». У його кабінеті зібралися дівчата та юнаки – голови факультетських осередків ОСС. Ректор гаряче привітав молодь, побажав усім міцного здоров’я, успіхів у навчанні, великого особистого щастя у наступаючому 2010 році та натхнення у роботі на благо Харківського політехнічного.

Леонід Леонідович наголосив на тому, що 2010 рік ювілейний для НТУ «ХПІ», адже усі політехніки будуть святкувати 125-річчя нашого славетного університету. Святкування буде відбуватися на державному рівні.

Під час зустрічі ректор запропонував студентам зробити свій внесок у підготовку до цієї величної дати, тобто представити свої пропозиції до програми яскравого святкування.

Активісти «СтудАльянсу» у свою чергу звітували ректорові про роботу за останній час. Вони пообіцяли, що 300 студентів, які зараз вже прийшли в ОСС, і ті, хто тільки приєднається до них у майбутньому, будуть і далі добре вчитися та працювати задля розвитку Політеху.

На знімку В. Русиновського: ректор НТУ «ХПІ», професор Л. Л. Товажнянський та проректор НТУ «ХПІ», професор Ю. Д. Сакара з представниками «Студентського Альянсу».

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет