День відкритих дверей

#22 от 17.11.2009

Найбільший у Східній та Південній Україні вищий навчальний заклад Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» запрошує учнів, особливо випускників цього року взяти участь у «Дні відкритих дверей», який відбудеться в неділю 6 грудня 2009 року.

– НТУ «ХПІ» має 23 факультети, військову кафедру, власний спортивний комплекс олімпійського стандарту, санаторій-профілакторій, бази відпочинку в Криму та у сел. Фігуровка (Харківська обл.).

– Готує фахівців за 95 спеціальностями за денною та до 60 – за заочною формами навчання.

Початок «Дня відкритих дверей» о 9:00 в Електротехнічному корпусі, де відбудеться зустріч з керівництвом НТУ «ХПІ», деканами, завідувачами кафедр та працівниками приймальної комісії.

Абітурієнти отримають вичерпну інформацію про університет в цілому, його факультети і спеціальності, умови навчання та особливості правил прийому до НТУ «ХПІ» у 2010 році.

На гостей чекають: перегляд відеофільмів про наш університет, спілкування з викладачами та співробітниками університету, зацікавленими в здібних і талановитих студентах.

Наша адреса: 61002, м. Харків, вул. Фрунзе, 21.

Їхати до станції метро «Пушкінська» або «Архітектора Бекетова».

Довідки за телефоном приймальної комісії: (057) 707-66-34.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет