О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Ігрове курсове проектування


#22 от 17.11.2009

Згідно з вимогами кваліфікаційних характеристик випускників вони повинні у своїй освіті поєднувати відповідні знання та певні вміння, серед яких найважливішими є навички самостійної, організаційної та колективної діяльності, а також комунікаційні, креативні тощо. Їх формуванню у студентів сприяє, як це доведено досвідом нашого університету, ігрове курсове проектування. На цей час в НТУ «ХПІ» ігрове проектування впроваджене на 29 кафедрах. Підсумки даної роботи свідчать про високу якість виконаних та випускних бакалаврських робіт та задоволення студентів цим видом навчального проектування (100 % робіт виконується в межах встановленого терміну).

На підставі попереднього узгодження у 2009/2010 навчальному році ігрове проектування буде проведено на багатьох кафедрах нашого університету. Наприклад, педагогіки та психології управління соціальними системами (відповідальні доцент Г. В. Попова і ста. Викладач І. Г. Васильєва); інтегрованих технологій, процесів та апаратів (професор С. І. Бухкало); інформаційно-вимірювальної технології і систем (доцент О. Л. Харченко і ст.. викладач І. І. Тополов) та ін.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет