О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

17 листопада – Міжнародний день студента


[Леонід Товажнянський, ректор НТУ «ХПІ»]
#22 от 17.11.2009

Дорогі студенти!

Щиро вітаю вас із святом! Міжнародний день студента – це свято і для нас – викладачів, педагогів, професорів. Бо навчати молодь, передавати їм знання і життєвий досвід – це наше покликання, справа нашого життя. Для вас ми працюємо, вдосконалюємо навчальні технології, заохочуємо успіхи кращих – створюємо атмосферу, у якій може якнайповніше розквітнути і самореалізуватись кожна особистість.

Залишайтеся на довгі роки студентами – збережіть молодечий запал, бадьорість, любов до нашого Політеху, до незабутніх студентських років!

Леонід Товажнянський, ректор НТУ «ХПІ»

 

Шановний студенте!

Ти здобув почесне право навчатися в одному із провідних університетів світу – Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут».

Студенту, який у процесі навчання оволодіває знаннями, набуває певного життєвого досвіду, потрібна допомога та захист, оскільки самостійно відстояти свої права дуже важко. Тому в нашому університеті створена і діє Первинна профспілкова організація студентів НТУ «ХПІ».
Саме наша Профспілка може впевнено запропонувати студентові університету свою підтримку та захист. Для цього у нас є права, досвід і могутня сила солідарності.

Напередодні Дня студента профком студентів НТУ «ХПІ» щиро вітає зі святом всіх студентів-політехніків і особливо тих, хто активно працює в первинній профспілковій організації студентів НТУ «ХПІ».

У профспілкової студентської організації університету є багато добрих задумів, ми намагаємося їх втілити в життя, адже свіжі думки – пріоритет молодих. Гасло молодості: «ТВОРИ, ВИГАДУЙ, ВИБОРЮЙ!» знову на порядку денному.

Жизнь лихая, удалая
У студента каждый год.
То гуляет до упада,
То гранит наук грызет.

После лекции, в буфете,
Уплетает бутерброд.
Он зачет получит завтра,
Если крупно повезет.

У студентов дел по горло,
Просто кругом голова.
– «Подготовиться к докладу,
Или в клуб сходить сперва???»

Не жалеют педагоги
Нынче нашу молодежь,
Даже с маленькой шпаргалкой
На экзамен не пройдешь.

Плачут бедные студенты,
Изучают матерьял,
Чтоб на «госах», непременно,
Получить высокий балл.

Тяжело всегда в учебе,
Но в бою потом везет.
Вас любой работодатель
С радостью к себе возьмет!

Веселись, студент, сегодня,
Улыбайся и гуляй,
Но, что завтра на учебу,
Ты, смотри, не забывай!

Будь внимателен, усидчив,
Не шути своей судьбой,
И все двери в этом мире
Распахнутся пред тобой!!!

Алена Качурина

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет