О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Виставка до Дня ООН


#21 от 29.10.2009

24 жовтня відзначалося як День Організації Об’єднаних Націй. Науково-технічна бібліотека нашого університету відгукнулася на цю подію відкриттям виставки, присвяченої ювілею професора Анатолія Володимировича Бойка, який протягом майже 15 років представляв нашу державу в цій поважній міжнародній організації – працював на посаді директора відділу промисловості і технології Європейської економічної комісії ООН. Сьогодні професор А. В. Бойко – відомий вчений, завідувач кафедри турбінобудування, засновник нового наукового напрямку – оптимальне проектування турбомашин, доктор технічних наук, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, Дійсний член Російської Академії Природничих наук. У працях і документах, представлених на виставці, відображені основні етапи його життя та діяльності. Професор А. В. Бойко провів бесіду для студентів ТМ факультету про діяльність ООН, відповів на їх запитання.

Бібліотека НТУ «ХПІ» запрошує всіх бажаючих відвідати виставку. Вона працює щодня крім суботи й неділі, з 10:00 до 16:00 у центральному читальному залі.

ГАК, 2-й поверх

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет