О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Зробимо життя цікавішим


[Євгеній Амельчаков, Марія Федотовських, члени профбюро факультету інтегральної підготовки]
#18-19 от 05.10.2009

Студентська профспілка

На факультеті інтегральної підготовки навчаються талановиті студенти. Вони не лише здобувають тут дві вищі освіти, а знаходять ще й час на спорт і громадську діяльність. Але з реорганізацією факультету профспілкова діяльність студентів занепала, тож ніхто не міг направити всю енергію студентів у правильному напрямку, організувати та об’єднати їх у досягненні їхніх цілей. З приходом нового декана А. В. Кіпенського робота за даним напрямком набрала нових обертів, проводилися збори, на яких розглядали питання поновлення профбюро на факультеті.

Так відбулася відкрита установча профспілкова студентська конференція, на якій були присутні декан ІП факультету А. В. Кіпенський, голова студентської профспілки А. О. Нагорний, та заступник декана з виховної роботи М. П. Горбунов. На засіданні було обрано голову профбюро ІП факультету – В. Богатого. Після цього відбулдося перше засідання профбюро, на якому і були визначені голови комісій:

  • Організаційно-масова комісія: В’ячеслав Богатий, Юлія Косенко;
  • Житлово-побутова комісія: Віталій Пристанський, Ігор Сидоренко;
  • Оздоровча комісія: Віктор Горленко, Євгеній Амельчаков;
  • Культурно-масова комісія: Маргарита Івлєва, Марія Федотовських, Аліна Снарська.

Наші студенти не сиділи без діла, за ці два роки 47 активістів вже вступили у ряди профспілки, а після того, як було нарешті створено профбюро факультету, до лав організації вступило майже стільки ж студентів молодших курсів.

З наступного року ми плануємо провести багато заходів, щоб задіяти максимальну кількість студентів, та внести в їх життя більше барвистих днів, а ще дати їм можливість проявити себе у різних сферах життя. Також ми будемо інформувати студентів про життя нашого факультету та інституту в цілому.

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет