О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Дякуємо за людяність і здобуті знання!


#18-19 от 05.10.2009

3 жовтня – День працівника освіти України

Нині, коли система освіти України переорієнтовується на вимоги ринкової побудови всіх сфер соціального життя держави, докорінно змінилася роль викладача як центральної фігури в організації навчально-виховного процесу у вищій школі. Відтак, сучасний науково-педагогічний працівник має бути високо компетентним і всебічно освіченим фахівцем, який здійснює професійну підготовку майбутніх кадрів для різних галузей суспільного виробництва.

Зростання вимог до особистості фахівця, якості знань, раціонального поєднання з уміннями застосовувати їх на практиці, відкриття нових спеціальностей, зумовило оновлення професійно-педагогічної діяльності викладачів вищих навчальних закладів, запровадження принципово нових технологій і методів навчання.

Тому нам, майбутнім магістрам з педагогіки вищої школи, на честь свята всіх освітян хочеться висловити слова щирої вдячності викладачам кафедри педагогіки та психології управління соціальними системами Національного технічного університету «ХПІ». Кафедра була заснована у 2000 році, і цей навчальний рік для неї ювілейний. За період її існування понад 100 випускникам-магістрам з педагогіки вищої школи присвоєно кваліфікацію «викладач університетів та вищих навчальних закладів». Майже всі вони успішно працюють за спеціальністю і з радістю та любов’ю згадують часи навчання в магістратурі. Ми, цьогорічні студенти, поділяємо думку своїх попередників щодо навчання в магістратурі з педагогіки вищої школи та прагнемо досягти таких же висот у професійній діяльності.

Шановні викладачі кафедри педагогіки і психології управління соціальними системами та всі співробітники найславетнішого вищого навчального закладу України – НТУ «ХПІ»! Прийміть щиросердні вітання з професійним святом від магістрів з педагогіки вищої школи!

«Дорогі викладачі! Друзі! Ми з вдячністю згадуємо ваше щире ставлення до нас – вашого першого випуску магістрів-педагогів. У спілкуванні з вами ми набули професіоналізму та одержали глибокі і змістовні знання. Ми завжди будемо пам’ятати щире і відверте ставлення до нас як до друзів, колег, партнерів у важливій справі формування нового покоління фахівців. Ми щасливі, що на нашому шляху зустрілися такі надзвичайно цікаві, розумні, багаті духом і красиві душею люди. Зі святом вас!»

М. В. Золочевська, викладач Харківського гуманітарно-педагогічного інституту, випускниця магістратури з ПВШ, 2006 р.

«Вас, дорогих, ми не забудемо і дружити з вами будемо.
Викладачів наших вітаємо, довгих років життя бажаємо.
Вас ми будемо пам’ятати, ідеалами вважати».

Г. М. Брославська, викладач Харківського гуманітарно-педагогічного інституту, випускниця магістратури з ПВШ, 2007 р.

«Дай Бог вам только счастья и тепла,
Чтоб жизнь всегда прекрасною была,
Чтоб тяготы и беды не повисли.
И долгих лет вам, и хороших зим,
И крепкого здоровья,
И чтобы каждый, кто душой любим,
Отвечал такой же вам любовью».

Л. П. Четаєва, викладач Харківського гуманітарно-педагогічного інституту, випускниця магістратури з ПВШ, 2007 р.

«Самые прекрасные в мире педагоги! Любимые наши преподаватели! С теплом и благодарностью примите пожелания: счастливых дней и радости, здоровья, процветания!»

І. Ю. Степанова, викладач Харківського медичного коледжу № 1, випускниця магістратури з ПВШ, 2008 р.

«Дорогі викладачі, прийміть найщиріші вітання зі святом освітян від нинішніх студентів магістратури. Бажаємо вам здоров’я, щастя, натхнення, сили, наснаги та взаєморозуміння!».

Студенти магістратури з ПВШ 2009–2010 н. р.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет