О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Тиждень відкритого доступу до наукової інформації відбудеться 19–23 жовтня 2009 р.!


[Науково-технічна бібліотека]
#18-19 от 05.10.2009

Пропонуємо вам долучитися до колосального потенціалу відкритого доступу, який гарантує якісну інформацію, що знаходиться поряд.

19–23 жовтня 2009 року відбудеться Перший міжнародний тиждень відкритого доступу до результатів наукових досліджень. Вперше відкритий доступ до цих ресурсів продовжено від одного дня до повного тижня.

Академічне Інформаційне Першоджерело для Відкритого Доступу (OASIS) слугуватиме центром програми 2009 року, надаючи ресурси для кожного регіону. Довідник Відкритого Доступу забезпечить індекс учасників на п’яти континентах, а також зростаючий перелік ресурсів Відкритого Доступу. Програма цього року висвітлить освітні ресурси у Відкритому Доступі, які можна використовувати, щоби будувати свої власні програми й задовольнити свої потреби.

Цей захід реалізує імпульс, народжений 120 університетами в 27 країнах, що святкували День Відкритого Доступу в 2008 році.

Додаткова інформація буде розміщена на сайті науково-технічної бібліотеки (http://library.kpi.kharkov.ua/) у розділі «новини» напередодні події, детальніше: http://www.openaccessweek.org/.

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет