Здоров’я, щастя та добробуту!

[Ректорат НТУ «ХПІ», колектив відділу кадрів, громадськість університету]
#13-14 от 27.05.2009

31 травня виповнюється 70 років начальнику відділу кадрів НТУ «ХПІ» Г. Г. Ляденку. Георгій Георгійович – офіцер з вищою військовою освітою, полковник, прослужив у Збройних Силах 34 роки. З 1980 року його військова служба пов’язана з нашим інститутом. Він працював на кафедрі військової підготовки на посадах заступника начальника, а згодом став її керівником. З 1993 року Георгій Георгійович Ляденко очолює відділ кадрів університету.

Відділ кадрів проводить величезну роботу зі співробітниками ХПІ, через руки його працівників проходять тисячі документів, і ця робота потребує великої уваги, витримки, працездатності, високої якості виконання завдань, знання великої кількості нормативно-правових документів.

Багаторічна, плідна праця на благо університету, професійне ставлення до виконання своїх посадових обов’язків, відповідальність за доручену справу, принциповість та чуйність до працівників вузу забезпечили Георгію Георгійовичу Ляденку авторитет та повагу колективу.

Бажаємо Вам, шановний Георгію Георгійовичу, міцного здоров’я, щастя, добробуту, благополуччя та подальших успіхів у роботі!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет