О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Нових творчих успіхів у роботі на благо рідного університету!


#13-14 от 27.05.2009

6 червня 2009 року виповнюється 70 років завідувачу відділу науково-технічної інформації та патентно-ліцензійної роботи Л. П. Тижненку.

Леонід Петрович працює в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» з 1966 року. За цей час він пройшов шлях від студента, інженера студентського проектно-конструкторського бюро (СПКБ), начальника СПКБ до завідувача відділу науково-технічної інформації і патентно-ліцензійної роботи науково-дослідної частини НТУ «ХПІ».
Активна життєва позиція, організаційні здібності, відповідальність, наполегливість, висока працездатність, уміння вести переговори, творчий підхід до роботи дозволяють йому достойно презентувати науковий доробок університету як в Україні, так і в країнах ближнього і дальнього зарубіжжя.

Протягом багатьох років Леонід Петрович Тижненко виявляє тверду волю, рішучість і принциповість, що спрямовані на розвиток і зміцнення авторитету університету. Щорічно за безпосередньої участі Л. П. Тижненка наш вуз бере участь у майже 30 виставках, готує і проводить 35–40 Міжнародних і Всеукраїнських наукових і науково-технічних конференцій та семінарів, у тому числі близько 10 – студентських; у ньому видаються 55–60 номерів «Вісника НТУ «ХПІ» за 24 тематичними рубриками, 27–30 випусків наукових журналів та збірок наукових праць, в яких публікуються близько 2000 наукових статей студентів, магістрів, аспірантів та науковців університету. НТУ «ХПІ» отримує біля 70 охоронних документів.

Леонід Петрович неодноразово нагороджувався державними відзнаками – Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України, Почесною грамотою Міністерства вищої освіти СРСР, грамотами Міжнародних виставок.

Багатий досвід, великі знання, чудові ділові і людські якості, унікальний талант організатора, здобули Л. П. Тижненку заслужений авторитет і повагу в колективі університету.

Ректорат, науково-дослідна частина вітають Вас, шановний Леоніде Петровичу, з ювілеєм і від усієї душі бажають Вам нових творчих успіхів у роботі на благо рідного університету. Міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя Вам і Вашим близьким. Нехай завжди і в усьому Вас супроводжує удача!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет