О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Нагороди. Вітаємо!


#22-23 от 14.10.2004

5 жовтня Управління МВС України в Харківській області нагородило викладача, зав. лабораторією кафедри деталей машин НТУ „ХПІ” Олександра Івановича Наумова подякою „За сумлінне ставлення до організаторської діяльності громадських формувань, особистий внесок у справу охорони правопорядку, попередження злочинності та правопорушень”.

Олександр Іванович - командир загону з охорони суспільного порядку на території НТУ „ХПІ”. Загін функціонує під безпосереднім керівництвом проректора з гуманітарної освіти і виховної роботи проф. Ю.Д. Сакари та проректора з адміністративно-господарської роботи Н.К. Чеботарьова.

Добровільна народна дружина створена на підставі Закону України „Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону” від 22 червня 2000 року та листа міськдержадміністрації від 5.11.2000 року.

– У задумі створення народних дружин планувалося формування загонів на кожному підприємстві України; це передбачало власні окремі устави і т. д. Але потім ситуація спростилася, і в 2000 році ми увійшли до складу обласного загону. На основі затвердженого уставу наш загін функціонує з 2001 року, – розповідає О.І. Наумов. – Мета створення подібних загонів – допомогти роботі міліції у забезпеченні правопорядку, попередження злочинності та профілактика правопорушень. Основним завданням добровільної дружини НТУ „ХПІ” є профілактика надзвичайних подій на території університету та гуртожитків. Задля цього ми проводимо постійне чергування на території з 18:00 до 6:00.

За весь період функціонування загону надзвичайних ситуацій не спостерігалося, за виключенням кількох випадків, коли злочини було попереджено.

Вищезгаданою подякою було відзначено О. Наумова за сумлінну працю впродовж чотирьох років на посаді командира загону народної дружини НТУ „ХПІ”

Ми щиро вітаємо Олександра Івановича з цією нагородою!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет