О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Наш університет – шеф сільських шкіл


[І. Гайовий]
#22-23 от 14.10.2004

Згідно з рішенням Харківської облдержадміністрації НТУ „ХПІ” було доручено шефство над закладами освіти Зачепилівського району Харківської області. 1 вересня відбулося відкриття нового приміщення середньої загальноосвітньої школи у селі Руновщина. У цих святкових заходах брали участь перший заступник голови Харківської облдержадміністрації О.О. Колесніков, ректор нашого університету Л.Л. Товажнянський, представники приймальної комісії вузу, студентський актив.

Для обладнання актового залу НТУ „ХПІ” подарував школі необхідні меблі. Члени приймальної комісії ознайомили учнів випускних класів з правилами прийому до нашого університету, забезпечили їх методичними та довідковими матеріалами, показали фільм „Країна ХПІ”.

Протягом вересня у сімох населених пунктах Зачепилівського району з концертами виступали колективи художньої самодіяльності, студентська агітбригада. Наприклад, 29 вересня у Зачепилівці відбувся святковий концерт, присвячений Дню працівників освіти. На початок жовтня відбулося 10 виїздів у Зачепилівський район, у яких приймали участь майже 300 політехніків. У майбутньому буде продовжене спілкування – у районі пройдуть нові концерти, „круглі столи”.

„Ми, мешканці селищ Новоселівка, Чернещина, висловлюємо глибоку вдячність студентам НТУ „ХПІ” за можливість ознайомитися з виступом студентської агітбригади вузу. Вони показали високу професійну майстерність, наочно довели, що студенти мають можливість не тільки навчатися, а й займатися художньою самодіяльністю і успішно виступати перед глядачами. Завдяки приймальній комісії університету ми детально ознайомились з можливостями наших дітей вступити до вузу”. (Директор СЗОШ І-ІІІ ступеню с. Чернещина Т.Олешко.

„Шановний Леоніде Леонідовичу!

Дозвольте висловити Вам глибоку пошану і вдячність за надання нашій школі спонсорської допомоги в забезпеченні нового актового залу необхідними меблями. Просимо Вас подякувати представникам приймальної комісії, студентам університету за можливість детальніше узнати про життя і турботу вузу, одержати матеріали для професійної роботи серед молоді.

Висловлюємо глибоку вдячність студентам за можливість ознайомитись з професійним виступом студентської агітбригади вузу, за гарний і на високому рівні проведений концерт.

Бажаємо Вашому університету подальших успіхів і раді будемо зустрічам в майбутньому”. (Директор СЗОШ І-ІІІ ступеня с. Руновщина В.Куриленко).

„Шановний Леоніде Леонідовичу!

У вересні 2004 року мешканці майже усіх сіл нашого району змогли ознайомитися з активною діяльністю Національного технічного університету „ХПІ”. За цей час студентська агітбригада вузу виступила з концертами у сімох сільських Будинках культури і селища Зачепилівка. З цікавою концертною програмою ознайомились понад 2300 жителів нашого району... Особлива вдячність НТУ „ХПІ” за святковий концерт для вчителів нашого району, який відбувся напередодні професійного свята...”. (Начальник відділу райдержадміністрації Зачепилівського району Харківської області І.Власова).

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет