О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

«Волонтер року»


#12 от 19.05.2009

Конкурси

На знімку В. Русиновського: волонтери Н факультету НТУ «ХПІ» разом із профессором М. Д. Сахненком (у центрі) радо зустрічали абітурієнтів на «Дні відкритих дверей», допомагаючи їм зорієнтуватися у всій різнобічності напрямків нашого вузу.

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Київської районної у місті Харкові ради проводить районний етап міського конкурсу «Волонтер року». Звання «Волонтер року» присуджується за вагомі досягнення у різних галузях суспільного життя. Конкурс, в якому можуть брати участь громадяни України віком від 14 до 35 років, проводиться за 10 номінаціями – «Кращий волонтер у сфері роботи з дітьми», «Кращий волонтер у сфері роботи з молоддю», «Кращий волонтер у сфері боротьби з негативними явищами», «Кращий волонтер у сфері роботи з людьми похилого віку», «Кращий волонтер у сфері роботи з людьми з особливими потребами», «Кращий волонтер у сфері розвитку творчого потенціалу», «Кращий волонтер у сфері спорту», «Кращий волонтер в інформаційній сфері», «Кращий волонтер в громадській діяльності», «Краща волонтерська команда».

Для участі у конкурсі необхідно подати документи до 25 травня 2009 року за адресою: м. Харків, вул. Гуданова, 9/11, 3 під’їзд, 2 поверх, кім. 2, тел. 700-76-49, 700-76-47.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет