НТУ «ХПІ» відкриває двері!

[Р. Мігущенко, відповідальний секретар центральної приймальної комісії]
#10-11 от 30.04.2009

 квітня у Спорткомплексі нашого університету відбувся черговий День відкритих дверей. Відзначимо, що у цьому навчальному році НТУ «ХПІ» зустрічав абітурієнтів уже втретє.

Нагадаємо, що вперше цей захід проходив у листопаді минулого року у навчальному містечку, вдруге, у лютому, абітурієнти завітали до Палацу студентів і ось, нарешті, їм було запропоновано відвідати Спорткомплекс нашого вузу, до речі, один з найкращих у Харкові. У день цього свята для майже тисячі абітурієнтів була організована виставка досягнень усіх факультетів та кафедр Харківського політехнічного інституту, на якій вони змогли ознайомитися з його спеціальностями та поспілкуватися з викладачами й співробітниками Політеху. У формі жвавої бесіди відбулася зустріч абітурієнтів із керівництвом НТУ «ХПІ», деканами та завідувачами кафедр. Ректор, професор Л. Л. Товажнянський розповів майбутнім студентам про досягнення університету у різних напрямках його діяльності та про правила прийому до нашого університету. Він також відповів на численні запитання абітурієнтів.

Гості змогли побачити і захоплюючий баскетбольний матч між випускниками харківських шкіл та першокурсниками ХПІ, який проходив у напруженій та запеклій боротьбі й завершився перемогою політехніків. У перерві між таймами поєдинку та після його закінчення своє вміння та майстерність продемонстрували численні колективи художньої самодіяльності Палацу студентів нашого вузу.

Такий порядок проведення Дня відкритих дверей – навчальне містечко, Палац студентів та Спорткомплекс – дозволить абітурієнтам не тільки дізнатися про правила прийому до ХПІ, але ж і ближче познайомитися з вузом.

Дуже приємно було бачити в очах молодих людей інтерес до одного з провідних вузів України, і ми сподіваємося, що вже восени багато з них стануть студентами Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет