О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

ІІІ Університетська науково-практична конференція магістрантів НТУ «ХПІ»


[М. Михайлина]
#10-11 от 30.04.2009

ІІІ Університетська науково-практична конференція магістрантів НТУ «ХПІ»

відбулася в нашому університеті 14–16 квітня. Організаторами конференції вже традиційно були ректорат та Рада молодих учених. Цього року близько 700 магістрантів представили свої доповіді.

Конференцію відкрив проректор з наукової роботи, професор А. П. Марченко:

– Шановні колеги, сьогодні ми втретє зібралися на конференції магістрантів. Це важливо і для вас, і для університету в цілому, адже в цьому залі зараз присутня найталановитіша молодь, яка робить перші кроки до наукової, викладацької діяльності. Ви заявляєте про себе, як про науковців. Ви прийдете на зміну тим, хто працює зараз. Ми наголошуємо на тому, що кожна магістерська робота повинна супроводжуватися публікаціями, виступами на конференціях. Бажаю кожному виконати поставлені перед вами завдання, щоб шлях, який ви оберете, вас ніколи не розчарував. Успішної вам роботи!

Також магістрантів привітали завідувач відділу аспірантури І. І. Степанова та голова Ради молодих учених О. В. Саввова.

Слово надали студентам. Шість із них мали змогу представити свої доповіді на пленарному засіданні конференції. Наталія Віхляєва (ЕК-44б) досліджувала сучасні підходи до інноваційного інвестування, Наталя Костяна (БФ-24б) – міжнародну маркетингову логістику, Юрій Сліпченко (ЕМБ-53б) зробив доповідь, присвячену ідентифікації та моделюванню спектральних щільностей випадкових процесів в електромеханічних системах керування методом ортогональних розкладок, Віталій Цовма (Н-33а) розповів про оптимізацію складів феритвміщуючих полив спеціального призначення, Дмитро Шваник (Н-33) – про петрографічний аналіз вапняно-в’яжучих автоклавного тверднення, Лілія Овер’янова (ТМ-63) – про вентильно-індукторний електропривод рухомого складу залізниць.

Далі конференція продовжила свою роботу в 16 секціях.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет