О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Постанова «Про укладання Колективної угоди між адміністрацією та первинною профспілковою організацією студентів НТУ «ХПІ» на 2009–2010 р. р.»


[А. Нагорний, голова профспілкового комітету ППОС НТУ «ХПІ»]
#7 от 25.03.2009

Заслухавши і обговоривши звіт голови профспілкового комітету ППОС НТУ «ХПІ» А. О. Нагорного про роботу профкому щодо виконання Колективної угоди між адміністрацією та ППОС НТУ «ХПІ» за 2008 р., профспілкова конференція первинної профспілкової організації студентів НТУ «ХПІ» ПОСТАНОВЛЯЄ:

  1. Відзначити, що спільна робота ректорату та первинної профспілкової організації студентів НТУ «ХПІ» щодо виконання положень Колективної угоди у 2008 р. в частині соціально-економічного захисту студентів проводилась на належному рівні.
  2. Профкому разом з ректоратом спільно діяти у заходах, запланованих Колективною угодою, здійснювати постійний контроль за своєчасним виконанням заходів, передбачених угодою, інформувати студентів про хід виконання угоди через університетську газету «Політехнік».
  3. Ректорату та дирекції студмістечка проводити роботу з комплектування гуртожитків, а також прилеглих територій інвентарем і обладнанням відповідно до санітарних норм. Профкому здійснювати постійний контроль за санітарним станом в гуртожитках та окремих кімнатах. Щосеместрово проводити конкурс на кращу кімнату гуртожитку.
  4. Адміністрації передбачити у зведеному кошторисі Фонду соціальної допомоги університету фінансування цільових програм соціальної підтримки студентства (оздоровлення, медичне обслуговування, культура і спорт тощо).
  5. Профкому спільно з адміністрацією проводити організаційну роботу з забезпечення пільгового проїзду студентів у міському транспорті у суворій відповідності до вимог ст. 54 Закону України «Про вищу освіту» та ст. 9 Закону України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді».
  6. Ректорату, профкому та дирекції студмістечка надавати пільги на проживання в гуртожитках студентам з числа сиріт, напівсиріт, інвалідів, постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, з малозабезпечених сімей, тих, що мають дітей тощо.
  7. При формуванні плану підготовки університету до нового навчального року забезпечити пріоритетне виконання робіт з ремонту життєво необхідних комунікацій та інженерних мереж гуртожитків студмістечка силами відповідних підрозділів університету.
  8. Спільно з профспілковим комітетом студентів формувати перелік першочергових об’єктів капітального ремонту студмістечка. Залучати, за додатковими угодами, кошти підрозділів університету для підготовки студмістечка до нового навчального року.
  9. Профкому продовжувати роботу з контролю обслуговування студентів у їдальнях і буфетах на території університету та в гуртожитках. Комісії громадського контролю профкому своєчасно реагувати на скарги студентів щодо якості харчування та обслуговування.
  10. Профкому спільно зі спортклубом «Політехнік» сприяти якнайбільшому заохоченню студентів до участі в спортивних секціях, дотримуючись пільгової оплати студентських абонементів в секціях спорткомплексу НТУ «ХПІ». Брати участь в організації та проведенні спартакіади НТУ «ХПІ» та Універсіади.
  11. Профкому спільно з адміністрацією проводити роботу із залучення додаткових коштів для комплектування спортивно-оздоровчих таборів (СОТ) та санаторію-профілакторію «Політехнік» житловим інвентарем відповідно до санітарних норм, проводити подальшу роботу з покращення умов проживання у СОТ та санаторії-профілакторії «Політехнік».
  12. Профкому спільно з адміністрацією проводити роботу щодо надання дотацій до студентських путівок у спортивно-оздоровчі табори «Політехнік» та «Студентський».
  13. Профкому разом з дирекцією Палацу студентів продовжувати роботу щодо заохочення студентів до участі в художній самодіяльності, підвищенню мистецького рівня і видовищності заходів, що проводяться. Організовувати та проводити щороку в Палаці студентів музичний фестиваль «Зоряна Планета – Політех».
  14. Затвердити Колективну угоду між адміністрацією та первинною профспілковою організацією студентів НТУ «ХПІ» на 2009–2010 р. р.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет