О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

День відкритих дверей


#7 от 25.03.2009

Найбільший у Східній та Південній Україні вищий навчальний заклад Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» запрошує відвідати у Спортивному комплексі «Політехнік» День відкритих дверей, який відбудеться у неділю 12 квітня 2009 року.

  • НТУ «ХПІ» має 23 факультети, військову кафедру, власний спортивний комплекс олімпійського стандарту, санаторій-профілакторій, бази відпочинку в Криму та на Сіверському Дінці.
  • Готує фахівців з 95 спеціальностей за денною та до 60 – за заочною формами навчання.
  • Ліцензійний обсяг прийому: денна форма – 5715 місць, заочна – 4605 місць (ліцензія АВ № 420497).
  • Обсяг прийому на денну форму навчання за рахунок державного бюджету за останні 5 років збільшився з 1740 до 2159 місць, у 2009 році планується чергове збільшення цього обсягу.

Початок о 10:00. Спортивний комплекс «Політехнік».

Відбудеться зустріч з керівництвом НТУ «ХПІ», спілкування з ректором, проректорами, деканами, завідувачами кафедр та співробітниками приймальної комісії.

Абітурієнти отримають вичерпну інформацію про університет в цілому, про факультети і спеціальності, умови навчання та особливості правил прийому до НТУ «ХПІ» у 2009 році.

На гостей чекають: перегляд відеофільмів про наш університет, баскетбольний матч між командами випускників шкіл і студентів Політеху, а також спілкування з викладачами та співробітниками університету, зацікавленими в здібних і талановитих студентах.

НАША АДРЕСА: 61002, м. Харків, вул. Артема, 50а.

Спортивний комплекс «Політехнік».

ЇХАТИ: до станції метро «Пушкінська», або трамваями 5, 7 маршрутів до зупинки «Метро «Пушкінська».

Довідки за телефоном приймальної комісії: (057) 707-66-34.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет