О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Мета – соціальний захист


[Підготував І. Гаєвий]
#4 от 26.02.2009

У студентській профспілці

18 лютого відбулася звітна конференція первинної профспілкової організації студентів НТУ «ХПІ», у якій взяли участь ректор Л.Л. Товажнянський, проректори Є.І. Сокол, Ю.Д. Сакара, Г.І. Гринь, директор студмістечка В.Г. Зимненко, головний лікар санаторію-профілакторію С.В. Чекар, директор Палацу студентів А.Ф. Марущенко, завідувач комбінату громадського харчування «Славутич» Л.А. Карась, декани, їх заступники та 157 делегатів від усіх факультетів. Був також присутній заступник голови комітету Харківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України С.О. Борисенко.

Перед присутніми виступив ректор Л.Л. Товажнянський, який звітував про виконання колективної угоди між адміністрацією та профкомом студентів. У своїй доповіді Леонід Леонідович зауважив, що, «незважаючи на всесвітню економічну кризу, яка вплинула і на Україну, ми продовжуємо готувати висококваліфікованих спеціалістів, впевнено крокуємо до 125-річного ювілею ХПІ. Це свято, до речі, буде проходити на державному рівні».

Ректор детально розповів про виконання угоди з кожного її пункту – це соціальний захист студентів, покращення умов їхнього проживання у гуртожитках, оздоровлення та лікування, ремонт учбових корпусів, велику увагу він також приділив питанням харчування студентів у їдальнях вузу та їх відпочинку. Л.Л. Товажнянський відзначив, що кожного року адміністрація університету збільшує фінансування цієї програми і висловив сподівання, що і у новій угоді з боку ректорату вузу всі її пункти будуть виконані.

Ці надії поділив і голова профкому студентів А.О. Нагорний, який у своєму виступі звітував про виконання угоди з боку первинної профспілкової організації студентів НТУ «ХПІ».

З більш детальною інформацією про роботу конференції та про її результати читайте у наступному номері «Політехніка».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет