О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

«День відкритих дверей» НТУ «ХПІ»


#2-3 от 12.02.2009

«День відкритих дверей» НТУ «ХПІ»

відбувся 8 лютого у Палаці студентів нашого університету. Вперше цей захід пройшов не в студентському містечку, як це було раніше, а саме у ПС. Таким чином НТУ «ХПІ» розпочав кампанію – 2009 з прийому абітурієнтів. У Палаці студентів відбулася зустріч абітурієнтів і їх батьків з представниками всіх кафедр і факультетів ХПІ, яка допомогла майбутнім студентам визначитися зі спеціальністю і напрямком у навчанні.

У цей день у учнів шкіл, ліцеїв, технікумів, студентів вузів не лише Харкова і області а й з усієї Східної України (близько півтори тисячі чоловік) була унікальна можливість познайомитися з керівництвом нашого університету – ректором, проректорами, деканами та членами центральної приймальної комісії. До Палацу студентів завітав і директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти О.Л. Сидоренко, який розповів присутнім про важливість відповідального ставлення абітурієнтів до зовнішнього тестування, про необхідність вибору предметів для тестування та акцентував увагу на своєчасний запис на це випробування.

Ректор НТУ «ХПІ», професор Л.Л. Товажнянський познайомив гостей з історією, традиціями вузу, усі присутні з великою зацікавленістю прослухали інформацію і про стан матеріально-технічної бази університету, і про правила прийому до НТУ «ХПІ» у 2009 році. Леонід Леонідович також привернув увагу абітурієнтів до важливості навчання на підготовчих курсах, відповів на численні запитання.

Далі у програмі «Дня відкритих дверей» був святковий концерт, де виступили студентські колективи художньої самодіяльності Палацу студентів ХПІ. А закінчився цей захід жвавим спілкуванням абітурієнтів з деканами нашого університету.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет