О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Найкращий молодий науковець Харківщини


#2-3 от 12.02.2009

Беріть участь в обласному конкурсі

Відповідно до розпорядження Голови Харківської обласної державної адміністрації А. Авакова з 22 січня по 1 квітня 2009 р. проводиться IV обласний конкурс «Найкращий молодий науковець Харківщини». Основною метою конкурсу є активізація участі молодих вчених у науковій та науково-технічній діяльності, створення умов для реалізації їх інтелектуального потенціалу. За підсумками переможцям конкурсу будуть вручені призи – комп’ютери та гранти на виконання науково-дослідних робіт.

До участі запрошуються молоді вчені віком до 35 років.

Конкурс проводиться за 11 напрямами наукової діяльності: математика та інформатика; фізика та астрономія; електротехніка та енергетика; машинобудування; технічні науки; хімія і біологія; медична і ветеринарія; суспільно-економічні науки; держава і право; гуманітарні науки; будівництво та архітектура.

Подати документи для участі у конкурсі можна до 20 березня 2009 р. Звертатися до Олени Володимирівни Гриценко: Головний корпус, кімн. 22, телефон: 70-040-34, вівторок: 14–17, четвер: 10–13.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет