О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Конкурс студентських наукових робіт


#2-3 от 12.02.2009

Розпочався другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук, який пройде у лютому – березні 2009 року. Він проводиться на виконання Державної цільової програми роботи з обдарованою молоддю на 2007–2010 роки, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів від 8 серпня 2007 р. Мета конкурсу – пошук обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів у вищих навчальних закладах.

Студенти НТУ «ХПІ» беруть активну участь у цьому конкурсі, з кожним роком зростає кількість учасників та переможців. В 2006/2007 навчальному році переможцями ІІ туру конкурсу стали 14 студентів нашого університету, в 2007/2008 навчальному році їх стало вже 29.

Напрямки, в яких постійно беруть участь політехніки: фізика, інформатика і кібернетика, хімічні науки, хімічна технологія і інженерія, обробка матеріалів у машинобудуванні, машинознавство, теплові двигуни, приладобудування, електротехніка, транспорт, економіка підприємства та управління виробництвом, маркетинг, управління трудовими ресурсами, менеджмент та інші.

Цього року оголошені нові напрямки, такі як: профілактична медицина, теплогазопостачання та вентиляція, будівництво, суднобудування та водний транспорт, харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, фінанси, грошовий обіг і кредит, світове господарство і міжнародні відносини, інтелектуальна власність, бухгалтерський облік, аналіз та аудит.

Цього року на розгляд конкурсних комісій у базові вищі навчальні заклади було направлено 81 наукову роботу. Побажаємо успіхів нашим учасникам!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет