Хроніка

#1 от 21.01.2009

Конкурси

На кращі дипломні роботи

З метою підвищення педагогічної майстерності професорсько-викладацького складу, удосконалення навчально-виховної та науково-методичної роботи, покращення підготовки фахівців з 2 березня по 2 травня буде проведено конкурс на кращі дипломні роботи (проекти) спеціалістів, захищені у лютому 2009 року.

Головою комісії призначено професора кафедри теплотехніки Вадима Михайловича Кошельника.

Олімпіади

Перший тур

З 4 лютого по 10 березня 2009 року будуть проведені перші тури студентських олімпіад зі спеціальностей та дисциплін. Голова конкурсної комісії – проректор Є.І. Сокол, заступник – начальник навчального відділу В.Я. Бортніков.

Учнівська з інформатики

Враховуючи позитивний досвід з проведення ІІІ обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики у 2005–2009 роках, Головне управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації запропонувало нашому університету спільно з Харківським обласним науково-методичним інститутом безперервної освіти провести 30 січня 2009 року обласний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики.

Головою журі призначено завідувача кафедри «Обчислювальна техніка та програмування», професора Ф.А. Домніна.

Конференції

За планом 2009-го

Відповідно до плану наукових конференцій Міністерства освіти і науки України на 2009 рік НТУ «ХПІ» спільно з іншими організаціями України має мету провести з 28 серпня по 3 вересня 2009 року у місті Севастополь 40-у міжнародну науково-практичну конференцію «Проблеми якості і довговічності зубчастих передач, редукторів, їх деталей та вузлів».

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет