О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

«Метал» – це новини та ідеї


[Підготувала М. Михайлина]
#25-26 от 25.12.2008

На знімку редакція «Металу» зліва направо: незамінний фотокореспондент Катерина Синельникова (МТ-26б), головний редактор Тетяна Бондаренко, кореспонденти Юлія Мунтян (МТ-26б) та Наталя Оліфіренко (МТ-24б).

Ось уже 5 років на механіко-технологічному факультеті існує газета «Метал». «Це була моя мрія, тому як тільки я став деканом, було вирішено втілити її у життя», – говорить Микола Андрійович Погрібний.

Основне призначення цієї газети – всебічне висвітлення життя факультету, перш за все для активізації самих студентів при вирішенні задач, пов’язаних з якістю навчального процесу.

У газеті ми висвітлюємо успіхи у навчанні, спортивні досягнення, життя у гуртожитку, вміщуємо інформацію про проведення різних конкурсів та заходів, як МТшники відпочивають та розважаються.

Ми намагаємося, щоб газета виходила регулярно. Зараз наш колектив, до складу якого входять чотири дівчини, випускає «Метал» один раз на місяць. Як правило, кожен випуск має свою тематику, зазвичай, святкову. З кожним новим випуском газета удосконалюється: з’являються нові рубрики, вона стає цікавішою, більш привабливою, яскравішою, оздоблена фотографіями та малюнками. Інформацію нам дає деканат, самі знаходимо, та й студенти зараз приносять цікаві нариси та свої спостереження, наприклад, про відпочинок або про спортивні змагання.

Крім того, нам дуже хочеться через газету звернути увагу викладачів на вирішення тих проблем, які постають перед студентами поза аудиторними заняттями. Це і проживання у гуртожитку, і участь у суспільному житті та спортивних змаганнях факультету й університету, і проблеми молодої сім’ї та багато інших тем, які ми порушуємо в нашій газеті.

Редакція запрошує студентів та співробітників факультету до співпраці.

До дня факультету і Нового року редакція підготувала вже 41 випуск стіннівки.

Т. Бондаренко, МТ-26б

 

Від редакції: газета «Метал» популярна серед студентів свого факультету. Відзначу, що з деяких випусків чи то вдячні фанати, чи то герої матеріалів зривають фотокартки. А особисто мене зацікавили номери, які дівчата підготували для абітурієнтів, використовуючи два кольори: золотий та срібний – аби передати специфіку майбутньої професії.

***

Нещодавно на АП факультеті відбувся конкурс стінних газет, присвячених дню факультету та ювілею кафедри АУТС. До складу журі були запрошені й співробітники редакції «Політехніка». Після обговорення місця розподілилися так:

1 місце – АП-14б «За творчий підхід та ефективну гру уяви», АП-15а «За знання світової географії та історії ХПІ».

2 місце: АП-46а «За вдалий синтез журналістики та електроніки».

3 місце: АП-55 «За поетичне втілення тематики», АП-48а «За вдалу самопрезентацію».

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет