О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Шановні студенти та співробітники університету!


[Профком студентів НТУ «ХПІ», ОСС НТУ «ХПИ» «Студенческий альянс»]
#25-26 от 25.12.2008

У нашому календарі безліч урочистих і радісних свят. І скільки б їх не було, саме новорічні свята завжди лишаються найулюбленішими і найцікавішими.

У перші дні нового року нас охоплює почуття приємних несподіванок, зміцнюється віра у здійснення сокровенних мрій та бажань. З величезним нетерпінням і душевним піднесенням чекаємо ми на приємне оновлення, гарні сюрпризи. Ми згадуємо рік, який прожили, і намагаємося зазирнути у майбутнє.

Тож нехай майбуття, зігріте душевними новорічними і різдвяними святами, подарує всім нам міцне здоров’я, достаток, родинне тепло, а новий рік стане для нас дійсно незабутнім, багатим на нові відкриття, перемоги, зустрічі! Бажаємо, щоб кожен день нового року повнився цікавими справами, добром і любов’ю. Нехай вас завжди зігріває тепло сімейного вогнища, і яскраво світить ваша провідна зірка! З Новим роком та Різдвом Христовим!

Профком студентів НТУ «ХПІ»

ДОРОГИЕ СТУДЕНТЫ!!!

Мы хотим поздравить вас с замечательным праздником, НОВЫМ ГОДОМ!!! От всей души желаем вам ярко и незабываемо встретить 2009 год, потому что это год молодежи в Украине. «Студенческий альянс» обязуется радовать вас многими веселыми, полезными и необычными проектами. Пусть год Быка принесет вам только настойчивость, благодаря которой вы непременно добьетесь успеха и ОБЯЗАТЕЛЬНО НАЙДЕТЕ СЕБЯ! И самое главное: удачно сдайте сессию, и тогда все непременно будет ХО-РО-ШО!!!

ОСС НТУ «ХПИ» «Студенческий альянс»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет