О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Делегація CRDF та МОНУ в НТУ «ХПІ»


#21-22 от 14.11.2008

Відповідно до плану заходів щодо проведення конкурсу робіт за програмою «Cooperation in Research and Education in Science and Technology» (CREST) з ознайомчим візитом наш університет 27жовтня відвідала делегація U.S. Civilian Research & Development Foundation (CRDF) і Міністерства освіти і науки України (МОНУ) у складі: Мерелин Пайфер – Senior Program Manager, Фред Вілсон – Scientific Expert, Кеннет Девіс – Program Manager, Олена Дембновецька – Project coordinator, Георгій Мельничук – member of the Ministry of Education and Science.

У заходах, що пов’язані з перебуванням делегації, приймали участь 350 чоловік, в т. ч. 35 докторів та професорів НТУ «ХПІ», 3 професори з інститутів НАНУ, 7 кандидатів наук з підприємств Харкова, Сум та Маріуполя, а також біля 180 студентів різних факультетів та 75 аспірантів.

Метою візиту було безпосереднє знайомство з університетом, викладачами, молодими ученими та студентами, що приймають участь у проекті «Науково-освітній центр енергоефективних технологій». Цей проект поданий на конкурс НТУ «ХПІ» за програмою CREST’2008 і пройшов до фінальної частини. На даному етапі з 4-х фіналістів буде обиратися переможець конкурсу, в тому числі і за підсумками візиту делегації.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет