О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вітає студентська профспілка!


#21-22 от 14.11.2008

Шановні студенти! Майже усі ви є членами первинної профспілкової організації студентів НТУ «ХПІ», яка має вже сторічний досвід роботи зі студентами та керівними організаціями усіх рівнів, досвід боротьби за права людини. Ви йдете до профспілки і для вас відкриваються нові шляхи. Первинна профспілкова організація студентів НТУ «ХПІ» – ваш помічник та захисник.

Профспілка в університеті – це школа життя. Об’єднуючи людей різних, вона робить їх однодумцями. Людина, що пройшла школу профспілкової роботи, набуває неабиякого досвіду, який обов’язково стане їй в пригоді на все життя. Такій особистості набагато легше знайти своє місце в суспільстві.

Профспілка в університеті – це унікальна можливість, реалізуючи дуже важливий в умовах демократичної держави принцип студентського самоврядування, зробити своє власне життя вільним, сучасним, цікавим та багатогранним, спрямованим на приєднання у майбутньому до спільноти видатних інтелектуалів-творців, лідерів України.

Широкі можливості студентської профспілкової організації пригортають увагу все більшої кількості студентів НТУ «ХПІ», які намагаються реалізувати свій потенціал лідерів у групах, на факультетах, у складі комісій первинної профспілкової організації студентів НТУ «ХПІ».

Напередодні Дня студента профком студентів НТУ «ХПІ» щиро поздоровляє зі святом всіх студентів-політехніків і особливо тих, хто активно працює в первинній профспілковій організації студентів НТУ «ХПІ».

Юнаки та дівчата, вам крокувати завжди і всюди разом. Вам жити – вам і шукати своє місце в цьому світі.

У профспілкової студентської організації університету є багато добрих задумок, ми намагаємося їх втілити в життя, адже свіжі думки – пріоритет молодих. Гасло молодості: «ТВОРИ, ВИГАДУЙ, ВИБОРЮЙ!» знову на порядку денному.

А. Нагорний, голова комітету ППОС НТУ «ХПІ»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет