О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Творчої наснаги і добробуту!


[Колектив електроенергетичного факультету.]
#18-19 от 15.10.2008

У вересні 2008 року декану електроенергетичного факультету НТУ «ХПІ» Олександру Павловичу Лазуренку виповнилося 50 років.

У 1981 році він закінчив факультет автоматики і приладобудування, вступив до аспірантури. За роки роботи у нашому університеті Олександр Павлович пройшов шлях від інженера науково-дослідної частини та аспіранта до професора кафедри електричних станцій та декана одного з кращих факультетів НТУ «ХПІ». Були в його біографії і чотири роки активної діяльності у секретаріаті Центральної приймальної комісії, зараз активно працює в науково-методичних робочих групах ректорату та Методичної ради університету. Всі, хто співпрацював та просто зустрічався з Олександром Павловичем, відзначають інтелігентність, чуйність, доброзичливість цієї людини, його вміння співпрацювати з колегами й студентами.

Шановний Олександре Павловичу, бажаємо Вам міцного здоров’я, творчої наснаги, щастя та добробуту Вашій сім’ї, подальших творчих успіхів у педагогічній, виховній та науковій діяльності!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет