О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Буду працювати у рідному Політеху!


[М. Іванова, магістр, випускник групи МШ-12в]
#18-19 от 15.10.2008

Здається, ще недавно подавала документи для вступу до НТУ «ХПІ», а вже минуло шість років навчання в університеті. Прийшла я сюди за порадою батьків, які теж свого часу навчалися в нашому прекрасному вузі. За цей час було отримано та засвоєно багато цікавої інформації, як професійної так і загальноосвітньої, здійснилося багато нових знайомств та зустрічей із друзями. Навчали нас чудові викладачі, такі як професор Юрій Вікторович Батигін, що викладав математику, доцент, к. т. н. В’ячеслав Вікторович Фролов та багато інших. Я приймала участь у багатьох олімпіадах з математики, нарисної геометрії, у конкурсі бакалаврських робіт у 2006 році, де зайняла 2 місце. Керівником моєї роботи був В.В. Фролов. А ще Політех навчив мене добре плавати! 6 років я із великим задоволенням займаюся цим видом спорту у нашому спорткомплексі.

У червні цього року я закінчила НТУ «ХПІ». Захистила магістерську роботу на тему «Оптимізація обробки отворів з використанням комбінованого різального інструмента» під керівництвом д. т. н., професора Владислава Євгеновича Карпуся. Тема роботи пов’язана із дослідженням технологічних особливостей обробки комбінованим осьовим інструментом отворів на металорізальних верстатах з ЧПК. Тема дуже цікава, актуальна і відкриває широкі можливості для поглиблених наукових досліджень, тому я із задоволенням продовжу опрацьовувати її в аспірантурі.

Після закінчення університету я вирішила залишитися працювати на рідній кафедрі «Технологія машинобудування та металорізальні верстати». Перш за все тому, що хочу бути частиною цього чуйного та дружного колективу, яким керує д. т. н., професор, завідувач кафедри Юрій Вікторович Тимофєєв.

Студентські роки на жаль закінчилися. Але я впевнена - ті, що починаються зараз, будуть не менш цікавими, а навпаки - ще більш насиченими і яскравими!!!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет