О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Виконавцям підспівував зал


#11-12 от 22.05.2008

– Найсвятішим, найлюдянішим святом нашого народу залишається День Перемоги, – вступне слово перед концертом взяв проректор А.П. Марченко. – Саме фронтовики, студенти і викладачі, були в перших лавах тих, хто піднімав ХПІ з руїн. Моє покоління ще пам’ятає рани війни на тілі нашого міста – зруйновані будівлі, дороги. Сьогодні ми вшановуємо наших ветеранів, для них війна – це біль, страждання, безсонні ночі, надлюдські зусилля – усе це має відбиття у піснях тих часів, які зараз тут прозвучать. Зі святом вас, дорогі наші ветерани!

Святковий концерт до Дня перемоги розпочався. Його підготували та провели інженер кафедри автомобіле- і тракторобудування Галина Володимирівна Волченко, заступник декана ІТ факультету Сергій Миколайович Биканов, Олексій Приходько (ТМ-74б), Андрій Дереповський (ТМ-23а), Дарина Гонтар (ІТ-75), Євген Бурик (ІТ-53), Марія Павленко (ІТ-26а) та В’ячеслав Ахалая (ІТ-35).

У теплій, дружній атмосфері звучали пісні та вірші воєнних та повоєнних років. «Здесь птицы не поют…», «Вьется в тесной печурке огонь…» – пісні, які на превеликий жаль студенти майже не знають. Та нікого не залишили байдужими «Смуглянка», «Эх, дороги» и «Дымилась роща под горою…» – виконавцям підспівував зал.

Ми обіцяємо, що ваш подвиг ніколи не забудемо!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет