О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Свято зі сльозами на очах


#11-12 от 22.05.2008

Травень переможний

8 травня у нашому університеті відбувся традиційний урочисто-траурний мітинг, присвячений Дню Перемоги, адже це день, який поєднує минуле, сучасне і майбутнє. Ветерани й студенти, викладачі та співробітники університету прийшли до Меморіалу Слави, аби вшанувати пам’ять політехніків, які не повернулися з війни.

Усі присутні на мітингу стали свідками вдячних слів на адресу нині живих та загиблих на фронтах ветеранів, які висловили ректор університету, професор Л.Л. Товажнянський, голова Ради ветеранів, учасник бойових дій, професор кафедри інтегрованих технологій машинобудування ім. М.Ф. Семка А.І. Христофоров, студентів та учасників гуртів «Єдність» і «Вега». Завершував урочистий мітинг траурний салют та покладання квітів на плити Меморіалу Слави.

Після мітингу спортивні команди факультетів взяли участь у традиційному кросі алеями університету, у якому перемогла команда ІФ факультету, на другому – ЕМБ, а третє місце посів АП факультет.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет