О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Його мрія – виграти найпрестижніший танцювальний фестиваль!


[І. Гаєвий]
#9-10 от 25.04.2008

Отримуєш справжнє естетичне задоволення від виступу красивої танцювальної пари, дивлячись на віртуозний танець молодих привабливих людей...

На цьому знімку Антон Кунченко (ІФ-77) та його партнерша. Першокурсник кафедри «Фізичне виховання» Антон займається спортивними бальними танцями вже 9 років. За цей час він здобув перемогу на чемпіонаті України, ставав чемпіоном Харкова і області, призером міжнародних конкурсів.

«У НТУ «ХПІ» у мене з’явилась чудова нагода отримати спеціальну професійну підготовку і продовжити займатися улюбленою справою. До вузу я прийшов, маючи бажання відкрити в університеті клуб спортивного бального танцю. Досвід тренерської роботи в мене вже є – майже 2 роки я працюю з дітьми», – розповідає хлопець.

Після циклу програм «Танці з зірками», що виходила на всеукраїнському ТБ-каналі «1+1», з’явилося багато бажаючих навчитися гарно танцювати. У Харкові, як і в інших містах нашої країни, відкрилися хобі-класи, і в одному з них Антон проводить заняття з танців.

У своїй спортивній групі він уже встиг знайти собі нових друзів, серед яких є і бадмінтоністи, і волейболісти. Як зауважив Антон: «Ми із задоволенням спілкуємося і з приводу навчання, обговорюємо також і спортивні події». До речі, сам Антон свою першу сесію склав успішно. Гарна оцінка стоїть у його заліковій книжці і з предмету «Вища математика», який викладає студентам доцент Ю.І. Зайцев. «Хочеться, щоб таких викладачів у вузі було якомога більше!» – говорить Антон.

Антоніна Медведєва – так звуть дівчину, з якою в парі танцює Антон Кунченко. Зараз вона навчається у 10 класі, і не виключено, що незабаром теж стане студенткою Харківського політехнічного. Зазначимо, що тренує цих талановитих танцюристів випускник ХПІ С.В. Задорновський.

Мрія хлопця – отримати диплом одного з найпрестижніших вузів України та виграти найпрестижніший у світі танцювальний турнір Blockpool-фестиваль, який традиційно проводиться в Англії. Побажаємо Антонові успіхів у досягненні цієї мети!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет