О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Зустріч із потенційними роботодавцями


[Є. Михайлова, к. т. н., асистент кафедри]
#8 от 15.04.2008

На знімку В. Русиновського: девіз зустрічі з представниками «Концерну Стірол»– взаємна зацікавленість.

7 квітня на кафедрі хімічної технології неорганічних речовин, каталізу та екології (завідувач – професор О.Я. Лобойко) відбулася зустріч п’ятикурсників і потенційних роботодавців. Подібні заходи кафедра проводить, аби студенти могли більше дізнатися про ринок праці Харкова і України в цілому, про вимоги до працівників, які висувають провідні підприємства та НДІ галузі – «Сєвєродонецьке об’єднання «Азот», ВАТ «Концерн Стірол», ВАТ «Черкаси Азот», ВАТ «Сумихімпром», НІОХІМ та ін. Більшість роботодавців є постійними учасниками подібних заходів і тісно співпрацюють з кафедрами та «Центром кар’єри» нашого університету. Наприклад, з «Концерном Стірол» вже уклали угоди про працевлаштування 6 випускників, на «Сумихімпром» минулого року поїхали троє політехніків. Усі вони успішно працюють на обраних підприємствах.

На презентацію випускників завітали представники «Концерну Стірол», НІОХІМу, «Черкаси Азот», котрі розповіли про умови праці, про перспективи професійного зросту, наперед передбачаючи головні питання, що турбують студентів.

Загалом, зустріч проходила жваво і була цікавою для обох сторін. Представники підприємств познайомилися зі студентами, які, можливо, в майбутньому прийдуть спочатку для проходження практики, а потім і працювати. А студентам корисно було довідатися про вимоги до молодих спеціалістів.

Результатом цієї зустрічі стало попереднє укладання угоди про проходження практики: один студент – на ООО НПК «АЛВІГО-КС», четверо – в НІОХІМ, двоє – на Вишгородському алмазному заводі.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет