О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Посол Королівства Нідерланди в НТУ «ХПІ»


#7 от 28.03.2008

На фото В. Русиновського: пана Рона Келлера вітає наш ректор, професор Л.Л. Товажнянський.

– Я два з половиною роки працюю в Україні, і протягом цього часу не було жодного місяця, щоб я не чув у своєму спілкуванні з різними колами згадки про ваш університет, – відзначив Надзвичайний і Повноважний посол Королівства Нідерланди в Україні пан Рон Келлер. Він прибув до Харкова на чолі групи нідерландських підприємців з метою поширення ділового партнерства з науковими закладами нашої країни. На презентації наукових розробок НТУ «ХПІ» посол відзначив, що останнім часом на 20–40 відсотків щороку зростає обсяг економічної співпраці між нашими країнами, загальний товарообіг якого складає сьогодні понад 1 млрд. євро, а нідерландські інвестиції в Україну – близько 1,5 млрд. євро. – Нідерланди завжди були країною, спрямованою на зовнішні ринки, – додав посол, – і ми сподіваємося, що з покращенням бізнес-клімату в Україні кількість наших партнерів-українців зросте.

презентація;

Презентацію наукових розробок нашого університету розпочав ректор Л.Л. Товажнянський, який познайомив пана Рона Келлера і представників ділових кіл Нідерландів та спільних українсько-нідерландських фірм із широким спектром результатів досліджень політехніків, з їх оцінкою на міжнародному рівні та застосуванням на українських підприємствах.

Свої розробки представили професори Г.М. Шабанова, А.С. Савенков, П.О. Капустенко, В.Є. Ведь, А.В. Кипенський та ін. Розмаїття напрямків досліджень, вагомі успіхи наукових шкіл НТУ «ХПІ», доповідь ректора та презентації розробок самими авторами справили належне враження на потенційних партнерів, і результатом зустрічі стала домовленість сторін про представлення пропозицій НТУ «ХПІ» широким діловим колам Нідерландів.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет