День відкритих дверей

#6 от 14.03.2008

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» запрошує відвідати наш університет та взяти участь у «Дні відкритих дверей» та олімпіадах, які відбудуться у неділю 30 березня 2008 року.

Початок заходу о 9:00 в Електротехнічному корпусі, де відбудеться зустріч з керівництвом університету, деканами, завідувачами кафедр та співробітниками приймальної комісії.

Абітурієнти отримають вичерпну інформацію про університет в цілому, про факультети і спеціальності, умови навчання та особливості правил прийому до НТУ «ХПІ» у 2008 році.

Також на гостей чекають демонстрація відеофільмів про наш університет, екскурсії до музею НТУ «ХПІ» та спортивного комплексу, на факультети і кафедри, а також спілкування з викладачами та співробітниками університету, зацікавленими в здібних і талановитих студентах.

ОЛІМПІАДИ

О 13 годині розпочнуться письмові олімпіади для абітурієнтів з таких дисциплін: математика, хімія, фізика, креслення, інформатика, українська мова (твір), англійська мова (конкурсна для спеціальності «Переклад»), англійська, німецька, французька мови та біологія.

ДЛЯ УЧАСТІ В ОЛІМПІАДІ НЕОБХІДНО МАТИ:

документ з фотокарткою, що посвідчує особу (паспорт або учнівський квиток), ручку та 55 грн.

ПІЛЬГИ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ОЛІМПІАД:

Запрошуємо сміливих, впевнених та цілеспрямованих абітурієнтів до участі в олімпіадах! Це шанс значно спростити вступ до НТУ «ХПІ».

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет