О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

На честь Дня енергетика


#26-27 от 26.12.2007

Своє професійне свято – День енергетика – відзначили за традицією викладачі і студенти електроенергетичного факультету. Учасників святкового вечора, що відбувся в Палаці студентів, привітав проректор Є.І. Сокол, який вручив грамоти ректорату кращим викладачам і студентам-електроенергетикам. Нагороди факультету вручав відзначеним декан, професор О.П. Лазуренко. З великим піднесенням сприйняли учасники вечора повідомлення про те, що професор, завідувач кафедри електроізоляційної та кабельної техніки Анатолій Григорович Гурин отримав нагрудний знак «Лідер паливно-енергетичного комплексу» – 2007 в номінації «Вчений».

Ця нагорода – визнання великого вкладу самого А.Г. Гурина та всього колективу електроенергетичного факультету НТУ «ХПІ» у розвиток галузі, у науково-технічний прогрес.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет