Форум молодих лідерів України

#25 от 11.12.2007

Творці кращого майбутнього

Форум молодих лідерів України запрошує студентів, аспірантів, науковців та фахівців усіх галузей знань скористатися інформаційно-пошуковою базою міжнародних стипендіальних програм, що створена у рамках програми «Освіта без кордонів». Детальний опис програми «Освіта без кордонів» розміщений на сайті www.fmlu.org/osvita.

До вашої уваги міжнародні стипендіальні програми, гранти та академічні програми університетів світу для українських студентів, аспірантів, науковців та фахівців усіх галузей знань, програми міжуніверситетської співпраці, стажувань в урядових структурах, міжнародних організаціях, відомих компаніях тощо.

Якщо ви мрієте навчатись у провідних університетах світу, застосовувати вже здобуті знання на практиці, розвивати свій інтелектуальний і духовний потенціал, заходьте на www.fmlu.org/scholarships. Провідні університети Європи та Північної Америки чекають на вас! Перед вами відкриють двері знані світові компанії, парламенти держав та міжнародні організації.

Не втратьте свій шанс стати успішним професіоналом і використати кращій світовий досвід в Україні!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет