О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Хроніка


#25 от 11.12.2007

Елітарна школа

На факультеті бізнесу та фінансів організована «Елітарна школа факультету БФ». Мета її створення – поліпшення профорієнтаційної роботи та підвищення рівня підготовки абітурієнтів, які вступають до НТУ «ХПІ». Керівником школи призначено декана БФ факультету, професора О.М. Гаврися.

У зв’язку з 75-ми роковинами Голодомору

1932–33 р. р. в Україні та вшануванням пам’яті його жертв з 16 по 20 листопада для студентів нашого університету були проведені тематичні лекції з дисциплін гуманітарного та соціально-економічного циклу.

«Безпека життєдіяльності»

Така 7-а регіональна науково-методична конференція відбулася 6–7 грудня у нашому університеті. У ній взяли участь викладачі, співробітники, аспіранти і студенти НТУ «ХПІ» та інших вузів України.

Про роботу конференції та про результати її проведення читайте у наступних номерах газети.

Дистанційне навчання

У звя’зку з започаткуванням на заочному факультеті навчання за заочно-дистанційною формою для людей з обмеженими фізичними можливостями, які навчаються у нашому вузі, створено академічні групи зі спеціальностей «Системне програмування» та «Екологія і охорона навколишнього середовища». Це зроблено з метою допомоги цим людям, неспроможним відвідувати заняття в університеті, які мають право одержати за місцем проживання високоякісну вищу освіту в НТУ «ХПІ».

Нагороди ювіляру

Нещодавно університетська спільнота вітала з 70-річчям завідувача кафедри економіки та маркетингу, професора Анатолія Івановича Яковлєва.

З нагоди ювілею професора А.І. Яковлєва вітальні листівки надіслали науковці не лише України, а й багатьох країн: Росії, Фінляндії, Австрії, Угорщині, Болгарії та інших. Серед тих, хто привітав професора А.І. Яковлєва був Комітет Верховної Ради України з питань науки та освіти (голова – Катерина Самойлик), Прем’єр-міністр АР Крим Віктор Тарасович Плакіда. А голова Харківської державної обласної адміністрації А.Б. Аваков вручив Анатолію Івановичу Почесну грамоту і Почесний знак – вищу нагороду Харківської області.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет